James Bond Nederland
Home » Nieuws » Bond Lifestyle vernieuwd

Bond Lifestyle vernieuwd

De website op gebied van de levensstijl van 007, www.bondlifestyle.com, is vernieuwd. Vooral de huidige lay-out heeft een iets frissere look gekregen, maar vooral achter de schermen is er veel aangepast.

“We werken nu met een cms systeem , waardoor er makkelijk en snel aanpassingen kunnen worden gedaan. Daarnaast kunnen we hierdoor ook veel scherpere foto’s op de website tonen”, aldus Remmert van Braam, Nederlander die achter deze website zit.

Op de website waren tot een aantal jaar geleden alleen nog maar items uit de films te zien, maar afgelopen tijd is hier verandering in gekomen. Niet alleen worden ook producten uit de boeken vermeld, maar ook een podcast met veel informatie en een nieuws pagina. Kortom zeker de moeite waard om te bezoeken.

Groter. Beter. De nieuwe Bond Lifestyle website!

Nieuwe en verbeterde versie van de Bond Lifestyle website vandaag gelanceerd

Amsterdam, 12 April 2012 – Vandaag lanceert Bond Lifestyle de vernieuwde website. Met een meer modern design, meer en grotere afbeeldingen, herziene teksten en nieuwe features is Bond Lifestyle helemaal klaar voor een spannend Bond jaar!

Sinds de lancering in 2005 is Bond Lifestyle uitgegroeid tot één van de meest bezochte Bond websites ter wereld. De altijd groeiende website is de belangrijkste informatiebron voor de kleding, gadgets, accessoires voertuigen en reis locaties die te zien zijn in de James Bond films en boeken. De website biedt snelle en eenvoudige toegang tot artikelen, nieuws en videopodcasts over leven als Bond. Het recent gelanceerde vernieuwde Forum is een populaire ontmoetingsplaats voor Bond fans om te discussiëren over alle facetten van het verzamelen van en leven als James Bond.

De website is volledig opnieuw opgebouwd. Om de kwaliteit van de informatie te verbeteren zijn alle teksten en links herzien en gecheckt. De meest populaire paginaʼs, over de producten die James Bond gebruikt, tonen nu meer, betere en grotere fotoʼs. Afbeeldingen kunnen nu worden vergoot door er op te klikken.

De stijlvolle uitstraling is behouden in het nieuwe moderne ontwerp. De website is breder geworden, en knoppen en navigatie zijn groter. Meer interne links bieden de bezoekers een makkelijk toegang tot gerelateerde informatie. Relevante informatie is makkelijker te vinden via Tags en Related Pages links onderaan iedere pagina. De verbeterde zoekfunctie biedt een andere snelle manier om te vinden wat je zoekt.

Nieuws, artikelen en producten kunnen nu door geregistreerde leden worden gewaardeerd en eenvoudig gedeeld met vrienden via Facebook, Twitter en Google+ buttons. Andere nieuwe functies zijn de RSS feeds, een verbeterde video podcast pagina, een evenementen agenda, en een nieuw reactie formulier waar gebruikers desgewenst hun reacties ook direct op Facebook kunnen laten plaatsen.

In de komende maanden kunnen bezoekers van de website veel nieuws verwachten: nieuwe producten, artikelen, prijsvragen met mooie prijzen, Exclusive Auctions, en natuurlijk het laatste nieuws over SkyFall. Er zijn veel manieren om op de hoogte te blijven van de updates: naast het bezoeken van de site kunnen fans ook de Facebook en Twitter paginaʼs van Bond lifestyle volgen, of een RSS feed gebruiken. Voor een maandelijks overzicht van updates zal vanaf heden de e-nieuwsbrief ook weer worden verzonden.

Bezoek de nieuwe website http://www.jamesbondlifestyle.com

 

OVER BOND LIFESTYLE

De Bond Lifestyle website is opgericht in oktober 2005 door Remmert van Braam, met het doel een informatieve fan website te maken over de producten en merken die worden gebruikt door het fictieve personage James Bond in films en boeken. Sindsdien is de website uitgegroeid tot de op één na meest bezochte Bond website ter wereld. Met dank aan David Zaritsky (Zaritsky Archive), Joseph Darlington (aka Head of Section), Simon Ruzgar, Bill Tanner, W. Adam Mendelbaum Esq, Drew Price, Jonathan (aka ASP9MM), Markus (BondToys.de), Richard & Leslie (Themepartypeople), Anders Frejd (From Sweden With Love), Martijn Mulder (On The Tracks of 007), Merlijn Kuiper (en de James Bond Nederland crew), Dell Deaton (JamesBondWatches.com) en de deelnemers van de AJB007.co.uk, CommanderBond.net en MI6-HQ.com forums voor hun waardevolle inzichten en kennis. 

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.