James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Bond 50: Veiling Christies

Bond 50: Veiling Christies

Om het vijftigjarige jubileum van de James Bond-films te vieren houdt veilinghuis Christies in samenwerking met EON Productions een unieke veiling. Er worden vijtig items uit de archieven van EON Productions geveild. De opbrengsten van de veiling gaan naar UNICEF en andere goede doelen. Van 28 september tot 8 oktober worden er 40 items online geveild.

De overige tien items worden worden per opbod in het veilinghuis verkocht. De veling is een exclusieve aangelegenheid en is enkel op uitnodiging te bezoeken.

De items worden voor de veilingperiode tentoongesteld bij Christies in Londen, zodat iedereen  de kans krijgt om de items te bekijken. De toegang hiervoor is gratis. Meer informatie over de veilingitems volgt.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken