James Bond Nederland
Home » Nieuws » ‘Bond 25 opnames opgeschort na enkel blessure Daniel Craig’

‘Bond 25 opnames opgeschort na enkel blessure Daniel Craig’

Het mag niet baten voor de productie van Bond 25. Na het officiële startschot van de opnames in april blijkt de productie per direct stop te zijn gezet. Daniel Craig heeft tijdens de opnames een blessure aan zijn enkel opgelopen zo meldt de Britse tabloid, The Sun.

Oh oh Daniel… niet weer, toch? Tijdens de opnames voor Bond 25 op Jamaica zou hij namelijk zijn uitgegleden. Volgens een bron van The Sun is het gebeurd tijdens één van zijn laatste scènes op het Caribische eiland.

Daniel was suited and booted for one of the last scenes in Jamaica. He was sprinting during filming when he slipped and fell quite awkwardly.

Regisseur Cary Fukunaga en Daniel Craig. ©AP, 2019

Daniel Craig werd na zijn val direct naar de Verenigde Staten overgevlogen om een chirurg te bezoeken. De chirurg zou volgens de bron onder andere bekende acteurs en voetballers behandelen. Wat natuurlijk hopelijk resulteert in een voorspoedig herstel.

He was in quite a lot of pain and was complaining about his ankle. As you’d expect he was also pretty angry that it had happened. He threw his suit jacket on the ground in sheer frustration.

Het nieuws is (nog) niet officieel naar buiten gebracht door EON Productions of één van de studio’s. Over de ernst van de blessure is weinig bekend. Dat het vertraging gaat opleveren is wel duidelijk. De opnames voor aankomend weekend in Londen op Pinewood Studios zouden zijn geannuleerd.

Albert Broccoli 007 Stage. ©AKT II 2018

Geen vuiltje aan de lucht

Afgelopen week publiceerde regisseur Cary Fukanaga nog een foto op Instagram met de tekst: “It’s a wrap on Jamaica, next up…”. Uit zijn bericht is weinig te halen omtrent de grote tegenvaller in de productie. Echter is het sindsdien ook vrij rustig op zijn account.

Daarnaast krijgt het Twitter bericht van het 007 account van gisteren wel ineens een hele andere lading. Wij hopen in elk geval dat het meevalt.

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

2 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Of hij nou wel of geen blessure heeft opgelopen, ze willen ons toch zo weinig mogelijk laten weten wat ze doen.
    ze hebben al zoveel uitgelekte dingen meegemaakt. En als Daniel echt geblesseerd is, toen ze een achtervolging ter voet, (zie de voetachtervolging in Spectre)

    (in Thunderball zit een scene dat Bond gewond is, hij doet dat een vluchtpoging voor hij in de handen van Fiona Volpe valt)

  • Zijn vrouw was er al bang voor dat ze ‘haar Bond’ niet heel terug zou krijgen van zijn laatste Missie. Misschien toch wat te overenthousiast een sprintje getrokken. Het viel mij al op hoe uitgelaten Graig op de recente foto’s overkwam.