James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Bloodstone verzilvert BAFTA nominatie niet

Bloodstone verzilvert BAFTA nominatie niet

De videogame Bloodstone heeft zijn nominatie voor een BAFTA Video Games Awards niet weten te verzilveren.De BAFTA Video Games Awards werden afgelopen woensdag uitgereikt.

De James Bondgame Bloodstone was genomineerd in de categorie Original Score, samen met onder andere Heavy Rain, Mass Effect 2 en Super Mario GalaxyHeavy Rain won de award. Dit lezen we op de officiële website van de British Academy of Film and Television Arts.

Sir Ben Kingsley presenteerde de Fellowship Award aan Peter Molyneux. Hij ontwierp onder meer de Fable series en Populous.

Het publiek gaf de voorkeur aan Call Of Duty Black Ops in de categorie Game Award of 2010. Deze categorie is de enige waarin het publiek zelf kan stemmen.

Andere awards werden gewonnen door Need For Speed Hot Pursuit (Multiplayer), Assassin’s Creed Brotherhood (Action), Mass Effect 2 (Best Game) en Kinect Sports (Family).

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken