James Bond Nederland
Blood Stone video: Combat Vignette
Home » Nieuws » Blood Stone video: Combat Vignette

Blood Stone video: Combat Vignette

UPDATE | VIDEO geplaatst In deze nieuwe teaser zien we Bond in gevecht. Zowel met zijn vuisten als met geweren en pistolen. Ook is er aandacht voor Stealth.

 

UPDATE:  We hebben de video van Activision ontvangen. U kunt hem hieronder bekijken.

Stealth is altijd een belangrijk item geweest in de James Bond videogames. Ook bij Blood Stone is dit het geval. Een fraai uitgevoerde stealthactie levert punten op. Natuurlijk kunt u als speler ook alle schurken met een automatisch geweer uitschakelen maar dit is natuurlijk niet echt zoals een geheim agent dit zou doen.

In de teaser Combat Vignette zien we James Bond, Daniel Craig in actie. Het eerst deel van de teaser gaat om het hand to hand combat. Fysiek geweld met de armen en benen. Zo zien we Bond verschillende mensen uitschakelen. Bij de een breekt hij de nek en de ander gooit hij bruut over een hekje de diepte in.

De gevechtsmodus heeft een optie waarbij je het beeld en de tijd kan vertragen. Zo is het mogelijk om een aanval met meer precisie uit te voeren. Dit ziet er prachtig uit. Als laatste zien we de gevechtsmodus met tijdvertraging in actie met het doden van vijanden door middel van machinepistolen. Ook de Walther P99 komt voorbij.

In ons dossier Blood Stone vindt u allerlei informatie over de releasedatum, karakters, een overzicht van al onze artikelen en meer.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.