James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Blood Stone Behind the Scenes: Features and Story

Blood Stone Behind the Scenes: Features and Story

Spoilers! Er is vandaag een nieuwe video van Blood Stone verschenen. Ontwerpers en technici van de game vertellen over de verschillende mogelijkheden en het verhaal.

 

Het werd inderdaad weer eens tijd voor een nieuwe video op de officiële website van Blood Stone. De game verschijnt in november 2010. In de video gaan de makers in op de verschillende mogelijkheden die het spel bied.

Daarnaast vertellen ze ons over het verhaal. Hiervoor komt Bruce Fernstein (scenario van onder andere Tomorrow Never Dies 1997 en The World Is Not Enough 1999) aan het woord.

Fernstein verteld:

“Het verhaal staat op zichzelf. Het is geen verhaal dat van een film is afgeleid. De speler speelt een nieuw avontuur met de James Bond die Daniel Craig vorm heeft gegeven. Bond komt erachter dat een medisch onderzoeker in Londen is ontvoert. 007 begint aan een missie die hem door heel Europa en Azië leid. Hij weet nooit precies wie de schurk is en waar hij naar toe gaat.”

Sandy Lockie van Bizzare Creations heeft de Single Player modus ontworpen:

“De game bevat veel verrassingen en karakters met een achtergrond. De gamer wordt steeds weer verrast. De speler kan schieten, in cover (stealth) gaan, voertuigen besturen en fysieke gevechten voeren.”

Producent van Blood Stone Nick Davies verteld over de Multiplayer. Hierbij is het mogelijk om in teamverband te spelen als Mi6 of als slechterik. Zo kan Mi6 voorkomen dat de slechterik een plan kan uitvoeren of een doel kan behalen. Je kan maximaal met 16 spelers spelen. Verdeelt over twee teams van acht.

De video bevat ook weer veel nieuwe beelden van het spel. U kunt de video bekijken via de officiële website van Blood Stone.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken