James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Alle 007 acteurs op Skyfall première in Hollywood?

Alle 007 acteurs op Skyfall première in Hollywood?

Stel je voor dat alle acteurs die ooit James Bond hebben gespeeld bij elkaar zijn. Dat is iets unieks. Volgens The Sunday Express gaat het dit jaar gebeuren. Sir Sean Connery, George Lazenby, Sir Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig komen volgens de krant naar de première van de nieuwe James Bond film Skyfall. Dit jaar bestaat James Bond 50 jaar op het witte doek.

MGM organiseert een groot feest wat de grote afsluiting van het James Bond jubileum moet worden. Naast de zes acteurs zijn ook talloze Bondgirls waaronder Ursula Andress en Eva Green op het feest aanwezig.

Daniel Craig reageert verheugd op het voornemen van MGM: “Het is zeer speciaal om een karakter in een film vijftig jaar te laten spelen. Ik ben er zeker van dat over vijftig jaar een compleet ander gezelschap het honderd jarig bestaan van James Bond zal vieren!”

Bij het vorige jubileum 40 jaar James Bond in 2002 waren alle acteurs op eentje na aanwezig op de wereldpremière van Die Another Day. Sir Sean Connery liet verstek gaan. De beelden van George Lazenby, Sir Roger Moore, Timothy Dalton en Pierce Brosnan op een rij gingen de hele wereld over.

Meer informatie over Skyfall vind u in ons dossier.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken