James Bond Nederland
Adele en Bond 23?
Home » Nieuws » Adele en Bond 23?

Adele en Bond 23?

De succesvolle Britse zangeres Adele was gisterenavond bij Jonathan Ross te gast. In The Jonathan Ross Show op ITV1 wist de presentator haar iets over Bond 23 te ontfutselen. Hij vroeg Adele of ze nog nieuwe projecten had. Hierop antwoordde ze dat ze in november de studio in ging.

Ross vroeg wat ze gaat opnemen. Het gaat om een nummer voor een productie vertelde Adele. Een concept van een liedje. Daarna zei ze direct dat ze al veel te veel verteld had. Ross speelde hierop in door het bondmuziek te neuriën en Adele begon te blozen.

De Telegraaf meldt dat Adele de titelsong voor Bond 23 gaat zingen. Wij van James Bond Nederland houden een slag om de arm omdat Adele en EON Productions dit niet hebben bevestigd.

Meer informatie over Bond 23 vindt u op onze pagina over Bond 23.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.