James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Actie: Win Blood Stone en Goldeneye 007!

Actie: Win Blood Stone en Goldeneye 007!

Leden en nieuwe leden van James Bond Nederland maken tot het einde van het jaar kans op een exemplaar van Blood Stone of Goldeneye 007.

 

Begin november verschenen twee nieuwe titels van Activision. Het ging om de James Bondgames Blood Stone en Goldeneye 007. Blood Stone is een geheel nieuw verhaal. Goldeneye 007 is Goldeneye 64 maar dan in een nieuw jasje. In de beide games speelt de speler met James Bond Daniel Craig.

Win Blood Stone

James Bond Nederland geeft in samenwerking met partner Activision drie exemplaren van Blood Stone weg. Het gaat om de xBox 360 versie, PS3 en PC versie. Zowel nieuwe leden als bestaande leden maken kans op de games.

Nieuwe leden kunnen lid worden via deze link. Bestaande leden hoeven niets te doen. Eind december maakt onze notaris bekend wie de games heeft gewonnen.

In de game gaat de speler als James Bond op avontuur. Dit brengt hem onder andere naar Athene, Bangkok, Istanboel en Monaco. Autoachtervolgingen, gevechten met verschillende schurken en hand to hand gevechten zijn dingen die de speler moet doen. James Bond lijkt op Daniel Craig. Hij heeft zijn stem. Ook Dame Judi Dench als M mag niet ontbreken.

De game begint in Athene. Bond is door M naar de Griekse stad gestuurd om een wapenhandelaar te stoppen. Death or Alive. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Via een spectaculaire bootachtervolging komt Bond steeds meer te weten over het misdaadsyndicaat waarin hij terecht komt.

De bondgirl heet Nicole Hunter. Ze wordt gespeeld door Joss Stone. In de multiplayer kunnen spelers online tegen 16 anderen spelen. Dit kan op een strategische manier maar ook als game waarin de sterkste overwint.

Meer informatie over Blood Stone vindt u in ons dossier.

Win Goldeneye 007

Naast Blood Stone geven we ook twee exemplaren van Goldeneye 007 weg. Het gaat om de versies van de Nintendo Wii en DS. Zowel nieuwe leden als bestaande leden maken kans op de games.

Nieuwe leden kunnen lid worden via deze link. Bestaande leden hoeven niets te doen. Eind december maakt onze notaris bekend wie de games heeft gewonnen.

De speler speelt met James Bond (Daniel Craig). Je kunt met vier personen tegelijk spelen (multiplayer). Ook is er een uitgebreide online multiplayer beschikbaar. De speler kan ook rijden in de P-55 tank uit de bekende achtervolging in Sint Petersburg.

De verhaallijn volgt de versie uit 1997 en de film uit 1995. Vele gebouwen, scènes en voertuigen zullen herkenbaar aanwezig zijn in de game.

Voor de multiplayer zijn 40 karakters beschikbaar waaronder 8 verschillende James Bonds en vele andere karakters uit de franchise. Er zijn 5 verschillende werelden beschikbaar.

Meer informatie over Goldeneye 007 vindt u in ons dossier.

* De gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten. De gewonnen prijzen worden via TNT Post verzonden. James Bond Nederland neemt contact op met de prijswinnaars voor verzending. 
* Nieuwe leden: James Bond Nederland werkt volgens de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Indien u geen lid meer wilt zijn kunt u dit kenbaar maken via bovenstaand e-mailadres. James Bond Nederland rekent 5 werkdagen om de gegevens te verwijderen uit het bestand.

Alle informatie nog eens rustig en overzichtelijk nalezen? Dat kan op onze speciale Actiepagina.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken