James Bond Nederland
Home » Nieuws » VARGR update

VARGR update

Uitgeverij Dynamite Entertainment heeft de releasedata bekend gemaakt van de nog uit te geven James Bond-strip VARGR. Naast de datum is ook een korte omschrijving en de cover bekend gemaakt. Daarnaast verschijnt op 21 juni dit jaar een hardcover Collected Edition, waarin alle zes de stripboeken gebundeld zijn. Deze editie telt 176 pagina’s.

 

#4
Publicatiedatum: 3 februari 2016
Aantal pagina’s: 32
Prijs: $ 3,99
Omschrijving: James Bond is alleen in Berlijn. Hij draagt alleen nog de kleren die hij had en zijn pistool. Wanneer hij hulp aangeboden krijgt uit onverwachte hoek, besluit hij om deze hulp te accepteren. Ook al weet hij dat hij met deze keuze de nacht misschien niet zal overleven.

 

#5
Publicatiedatum: 2 maart 2016
Aantal pagina’s: 32
Prijs: $ 3,99
Omschrijving: Het verhaal gaat verder waar het vorige boek stopte. James Bond zit gevangen in een medisch laboratorium, midden in het centrum van Berlijn. De enige manier om Londen en Groot-Brittannië te redden van de ondergang is iets wat genaamd is . . . VARGR.

 

#6
Publicatiedatum: 6 april 2016
Aantal pagina’s: 32
Prijs: $ 3,99
Omschrijving: Het laatste deel van de serie. Het geheim van VARGR is onthult. Er zit niks anders op dan dat James Bond de strijdt aan moet gaan. Alleen, samen met zijn pistool. Alles op alles wordt gezet om te voorkomen dat Groot-Brittannië een testzone wordt voor dodelijke drugs.

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter én is hij één van de drijvende krachten achter James Bond Nederland. Hij houdt ervan om onderwerpen uit te diepen zowel op gebied van boeken als van films. Zijn droom blijft nog steeds een eigen James Bond-magazine!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.