James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Quantum Of Solace Update (84)

Quantum Of Solace Update (84)

De film is genomineerd voor vijf Satellite Awards in de Verenigde Staten. Een website meldt een releasedatum voor de DVD.

Net als Casino Royale (2006) is Quantum Of Solace genomineerd voor een aantal Satellite Awards. Dit maakte The International Press Academy bekend, de academy organiseert de Satellite Awards. De eerste film met Daniel Craig won één award namelijk die van Beste Titelsong voor het nummer You Know My Name gezongen door Chris Cornell. Het gaat om vijf nominaties in de volgende categorieën. We melden u tevens ook een mede genomineerde welke u bekend voor komt.

Beste Soundtrack, David Arnold samen met WALL-E. Beste Titelsong, Another Way To Die uitgevoerd door Jack White en Alicia Keys samen met Body Of Lies, Beste visuele effecten samen met The Dark Night, Beste editing van een film samen met Iron Man en tenslotte beste geluid zowel editing en mixen samen met The Day The World Stood Still. Het is opvallend dat er veel films voor meerdere categorieën zijn genomineerd. Zo noemen we WALL-E, The Dark Knight en Iron Man.

De awards worden op 14 december voor de achttiende keer uitgereikt in Century City, Los Angeles,  Verenigde Staten.

Releasedatum DVD?

De website DVDActive heeft een datum genoemd voor het verschijnen van de DVD van Quantum Of Solace in Regio 2 (Europa). Het gaat volgens hen om 23 maart 2009. Meer details ontbreken op dit moment. Net als een bevestiging van de distributeur.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken