James Bond Nederland
Home » Nieuws » Promsconcert James Bond in Breda

Promsconcert James Bond in Breda

Op zaterdag 13 mei neemt het Spanjaardsgat Festival in Breda je mee in de wereld van snelle auto’s, mooie vrouwen, charmante heren en stoere stunts! Het festival organiseert ’s avonds namelijk het Promsconcert James Bond.

Fidelis en Muziek Collectief Engelen, een ensemble van ruim honderd musici, nemen je mee in de muzikale James Bond wereld waarin ze uiteraard alle titelsongs ten gehore gaan brengen. Geniet onder andere van Goldfinger (Shirley Bassey), Thunderball (Tom Jones), All Time High uit Octopussy (Rita Coolidge), License To Kill (Gladys Knight), GoldenEye (Tina Turner) en natuurlijk Skyfall van Adele.

Laten we vooral de componisten niet vergeten! Een paar voorbeelden: Monty Norman, John Barry, David Arnold, Bill Conti en Eric Sierra. Deze heren zorgen op muzikaal gebied voor spektakel.

Zorg er dus voor dat je zaterdag 13 mei om 21:00u op het festival bent om van het concert te genieten. Je vind het festival aan het Spanjaardsgat in Breda. Het festival duurt trouwens nog tot en met zondag 21 mei. De toegang is gratis.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.