James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Prijsvraag: Win de Spectre Ring

Prijsvraag: Win de Spectre Ring

In Spectre zagen we hem weer na lange tijd terug, de Spectre ring. Met de ring kreeg James Bond toegang tot het geheime overleg van de leden van Spectre. De ring is een waar symbool voor de organisatie en om die reden een écht collectors-item onder de fans.

Maak nu bij James Bond Nederland kans op een replica versie van de Spectre ring uit de laatste James Bond film. Het enige wat je daarvoor moet doen is de prijsvraag juist invullen en je gegevens achterlaten.

Je hebt tot en met 2 april 23:59u om je antwoord in te zenden. Daarna zullen wij een willekeurige winnaar, die het antwoord juist heeft ingezonden, bekend maken. Je gegevens worden enkel gebruikt om contact met je op te nemen wanneer je hebt gewonnen.Je mag per persoon eenmaal meedoen.


De winnaar is… Arie van de Lagemaat! Gefeliciteerd. Niet gewonnen? Hou onze website in de gaten want we verloten er binnenkort meer.


Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

2 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken