James Bond Nederland
Home » Nieuws » Officiële videoclip Writings On The Wall

Officiële videoclip Writings On The Wall

Eerder konden we jullie de muziek van de titelsong van Spectre, Writings On The Wall van Sam Smith, laten horen. De single werd met gemengde gevoelens door de internationale pers en fans ontvangen. Gisteren verscheen de videoclip die we jullie hieronder kunnen laten zien. De clip bevat veel nieuwe filmbeelden.

Sam Smith heeft in Groot Brittannië de nummer 1 positie in The Official UK Top 40 Singles Chart behaald. Een unieke prestatie omdat het nog niet eerder een titelsong voor een James Bondfilm was gelukt. Zelfs alom geroemde nummers als Skyfall van Adele, Goldfinger van Shirley Bassey of GoldenEye van Tina Turner is dit niet eerder gelukt.

Smith komt met Writings On The Wall niet in de Nederlandse Media Markt top 40 voor. Als we naar de iTunes top 100 kijken zien we hem terug op plaats negen. In de Nederlandse single top 100 komt Smith deze week nieuw binnen op nummer 32.

 

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 (15 jaar geleden) samen met Merlijn het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.