James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Meer dan 1 miljoen bezoekers Skyfall

Meer dan 1 miljoen bezoekers Skyfall

Het succes van Skyfall, de 23ste James Bond film, is nog steeds enorm. Na het gevestigde record van ‘beste openingsweekend ooit’, heeft Skyfall dit weekend de miljoenste bezoeker mogen ontvangen. Zaterdag 17 november is het miljoenste filmkaartje voor de James Bond-film Skyfall gekocht in Wolff Camera te Utrecht. Deze mijlpaal werd gevierd en de miljoenste bezoeker werd verrast met een Skyfall prijzenpakket en een jaar lang gratis filmtickets van Sony Pictures.

In 19 dagen tijd zijn in totaal al 1.163.000 bezoekers naar Skyfall geweest en is na het derde weekend nog steeds de #1 film van dit moment. Skyfall is sinds 31 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen en draait in 116 bioscopen en op 211 schermen.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken