James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Johnny English Strikes Again: Win 2 kaarten voor de rode loper première in Amsterdam

Johnny English Strikes Again: Win 2 kaarten voor de rode loper première in Amsterdam

Actie afgelopen! Johnny English Strikes Again deze maand! Op 18 september vindt de rode loper première plaats in Pathé Tuschinski in Amsterdam. En James Bond Nederland geeft twee keer 2 kaarten weg voor deze speciale vertoning! Wil jij kans maken? Lees snel verder!

Voorlopig moeten we nog even wachten op Bond 25, maar in de tussentijd zijn er nog genoeg films die de invloeden van James Bond met zich meedragen. Denk aan Mission Impossible en nu ook Johnny English. De 007 status zal hij nooit krijgen, maar hij weet zich wel altijd weer uit elke benarde situatie te krijgen. Die hij zelf meestal ook veroorzaakt heeft.

© Universal

Bond allures 

Johnny English Strikes Again is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent.

Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot-Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden.

De nodige ingrediënten die de Bond liefhebber graag ziet zijn ook aanwezig. Een Aston Martin, gadgets en ‘Bond’-girls waaronder Olga Kurylenko (Camille) uit Quantum of Solace (2008) ontbreken niet!

Win kaarten!

Johnny English Strikes Again is vanaf donderdag 20 september in Nederland te zien. James Bond Nederland geeft exclusieve kaarten weg voor de Nederlandse première op dinsdag 18 september in Pathé Tuschinski in Amsterdam!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je creativiteit er op los laten: Wij zijn opzoek naar de meest absurde situatie waarin alleen Johnny English terecht zou kunnen komen. Hoe creatiever hoe beter! Vul de prijsvraag in en maak kans!

De actie is beëindigd. Deelname is niet langer meer mogelijk.

De winnaars zijn: Dhr. van der Graft en Dhr. Degen. Gefeliciteerd!

https://www.youtube.com/watch?v=__c_SVavGF4

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken