James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Exclusieve trip aangekondigd: Black Tomato x 007

Exclusieve trip aangekondigd: Black Tomato x 007

EON Productions en Black Tomato hebben hun handen ineengeslagen voor een exclusieve James Bond-trip. Dit is de eerste keer ooit dat het bedrijf achter de “officiële” 007-films een onderschreven reis aankondigt.

Vertaling van de aankondiging

“In maart 2023 brengen we zestig privéreizen in beperkte oplage met de titel “The Assignment: Europe” in de verkoop. Deze omvatten ervaringen die zijn onderschreven door EON Productions, het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde productiebedrijf dat sinds 1962 de James Bond-films maakt. Verzeker vroeg uw plaats met een enkele, terugbetaalbare aanbetaling en ontvang een van onze unieke Globe-Trotter attachékoffers. Elke reis is op maat gemaakt, met ervaringen die zijn onderschreven door EON Productions en gemaakt met hun locatiemanagers.

De reis omvat unieke 007-ervaringen in Londen, Parijs, Monaco, het Comomeer en Venetië. Alle details van de ervaring – inclusief de prijs – worden in maart 2023 vrijgegeven. U kunt uw reisdata kiezen in 2023 of 2024 – de aanbevolen reistijd is tussen mei en september.

Stel een van de Black Tomato x 007-trips veilig voor een aanbetaling van £ 10.000 (of een veelvoud van £ 10.000). Met een aanbetaling ontvangen alle schenkers een complementaire Globe-Trotter attachékoffer in beperkte oplage. Deze kan, net als een voucher, worden ingewisseld voor de reis zodra de volledige details bekend zijn gemaakt in maart 2023.

Wanneer alle details van onze reizen in maart 2023 worden gepubliceerd en u wil boeken, wordt uw aanbetaling verrekend met de prijs van de reis, waarbij het resterende saldo twaalf weken voor vertrek van uw reis moet worden betaald.”

Lees de originele aankondiging hier.

Informatie over de trip

Hoewel de prijs van de trip pas in november bekend wordt gemaakt, kun je je alvast inschrijven voor de e-mails van Black Tomato x 007. Dat kan door op de aankondigingspagina helemaal naar beneden te scrollen. Op diezelfde pagina kun je je ook aanmelden voor de pre-sale, daarmee kun je jezelf volgens de website een plek garanderen (ik hoop voor je dat je minimaal £ 10.000 klaar hebt liggen). Je reist alleen of met een zelfgekozen groep. Dit kan omdat elke trip op maat wordt gemaakt. Van tevoren kun je eventuele wensen doorgeven, al zitten er wel een aantal vaste onderdelen in het programma. Voor meer informatie kun je de FAQ lezen op de website.

Over Black Tomato

Black Tomato is een luxe reisorganisatie die als doel heeft om “innovatieve en inspirerende ervaringen” aan te bieden “voor individuen, koppels, gezinnen en groepen.” Het bedrijf bestaat sinds 2005 en is aangesloten bij de Association of British Travel Agents. De naam van het bedrijf komt voort uit een van hun eigen avonturen, op de website van Black Tomato staat:

“Op een avond, ergens in een achterafstraatje, kwam Tom [een van de oprichters] de zwarte tomaat tegen op een menukaart. Toen hij ernaar vroeg, vertelde een trotse local hem dat hij de kans om van deze “zeldzame en geweldige” proefervaring te genieten nooit mag laten liggen.

Geïnspireerd door het moment, vertelde Tom dit gesprek aan zijn vrienden en ze besloten om de Black Tomato van de reiswereld te worden: een bedrijf dat zeldzame en prachtige ervaringen biedt.”

Gosse Drent

Gosse, door zijn vader vaak een lopende James Bond-encyclopedie genoemd, is al sinds zijn vijfde fan van ’s werelds bekendste geheim agent. Door het videospel Everything or Nothing maakte hij kennis met de wereld van 007 en heeft deze nooit meer kunnen loslaten. Hij schoot voor zijn tiende verjaardag een eigen Bond-film. Tegenwoordig houdt hij zich met van alles bezig rondom de serie, van de kleinste details tot het laatste nieuws.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken