James Bond Nederland
Home » Nieuws » Dynamite serie #3

Dynamite serie #3

De strip-serie van Dynamite Entertainment blijkt een succes te zijn.  In maart van dit jaar verschijnt een nieuwe serie die Black Box zal gaan heten. Eerder verschenen de series VARGR en Eidolon. De nieuwe serie is geschreven door Benjamin Percy en geïllustreerd door Ralpha Lobosco. De release staat gepland voor 1 maart dit jaar. Het eerste verhaal verschijnt op 1 maart van dit jaar. Het 32 pagina’s tellende album gaat $3,99 kosten.

De nieuwe serie begint als een klassiek James Bond-boek/film: en start in de Franse Alpen. Daar komt 007 in aanraking met een moordenaar die moordenaars omlegt. Dit blijkt een puzzelstukje van een groter geheel. James Bond blijkt iets op het spoor te zijn wat een digitale inbreuk is op de wereldwijde veiligheid.

Hieronder de cover (links) en een aantal alternatieve covers.

Sinds 11 januari heeft Dynamite Entertainment nog een nieuwe serie stripboeken in de handel. Het gaat om de spin off serie Felix Leiter, 007 zijn vriend bij de CIA. Wil je er meer over lezen klik dan op deze link.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.