James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Bond 25: Prins Charles op de set

Bond 25: Prins Charles op de set

https://youtu.be/zLKLcPBpmz8

Tijdens de opnames van Bond 25 op de Pinewood Studios krijgt de cast en crew van de vijfentwintigste James Bond-film hoog bezoek. Niemand minder dan de Prince of Wales, Prins Charles vereerde de cast en crew met een bezoek.

Maar dat is nog lang niet alles wat ik je in dit artikel kan vertellen. Aston Martin komt met drie Astons naar Bond 25 en bevestigd één van de acteurs nu een nieuwe locatie voor de film?

Dit bericht bevat Spoilers!

Prins Charles sprak met Ralph Fiennes (M), Daniel Craig (007) en regisseur Cary Joji Fukunaga op de set van M zijn kantoor.

Na een gezellig onderonsje met Craig en Fiennes zien we Charles met Naomie Harris (Miss Moneypenny) en Lashana Lynch (Paloma) bij een tweetal televisieschermen. Volgens het bijschrift bij de Tweet kijkt Charles naar opnames op set. Dit zijn de eerste beelden van Bond 25! M is in gesprek met 007.

Drie Aston Martins

Een gezellig onderonsje met een paar acteurs en crewleden is natuurlijk leuk. Maar er is mij op de foto’s meer opgevallen. Zo zien we Prins Charles samen met Daniel Craig voor een tweetal Aston Martins staan. Het zijn de Aston Martin DB5 met kenteken BMT 216A en de Aston Martin V8 Vantage met het kenteken B548 WUU. De eerste is de persoonlijke auto van James Bond. De tweede kennen we allemaal als de dienstauto van 007 in The Living Daylights (1987)! De Vantage werd eerder deze maand op de Atlantic Road in Noorwegen gespot.

Aston Martin Valhalla bevestigd voor Bond 25

We zien hem niet op de foto maar de Aston Martin Valhalla die van de week werd gepresenteerd is vandaag door het Britse merk bevestigd als derde Aston voor Bond 25!

Onze Duitse collega’s van James Bond Club Deutschland hebben een eerste foto van de Valhalla op set op hun Instagram staan. Op de foto is enkel de neus zichtbaar.

Cuba als locatie voor Bond 25?

Kwam Ana de Armas niet van het eiland Cuba? Ze gaat in Bond 25 de rol van Nomi spelen. Er is nog weinig over haar rol bekend. De Franse acteur Dali Bensallah postte van de week een foto van een set van Bond 25 op zijn Instagram. Op de foto zien we een Cubaanse vlag aan een gebouw hangen. Is Cuba een locatie voor Bond 25? De cast en crew van de film filmen niet op het eiland. Mogelijk kiezen ze vanwege de logistiek of het lastig filmen op Cuba voor studio-opnames.

Dit bericht bekijken op Instagram

#bond25

Een bericht gedeeld door Dali Benssalah (@dalibenssalah) op

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

4 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Een record aan Astons volgens mij! Al heb ik van de DB5 ondertussen wel genoeg, mag ik dat zeggen als Bond-fan?

    • haha… daar denken we nog even over na. Persoonlijk vind ik alles beter dan de Valhalla. Nou ja, de timmerlieden van Pinewood kunnen nu wel mooi een Batcave voor het ding bouwen.

  • Charles zal gedacht hebben, ik moet ze maar even een hart onder de riem steken. De beide heren staan trouwens voor een van de olifant-deuren van de S Stage recht tegenover de ingang van de Stanley Kubrick Building waar de Bond-productie kantoor houdt.

  • Ik denk dat die Cubaanse huizen inderdaad op de back lot van Pinewood staan. Bovenop het middelste gebouw zien we een hekwerk van steigermateriaal en zowel links als rechts achter de gebouwen een hijskraan.

    Art Department mag zich dus weer uitleven. Het nabouwen van complete volkswijken is een aardige traditie bij Bond. De straten waarin de tank scene in GoldenEye zich afspeelde, spande de kroon, denk ik.

BoekenBoeken