James Bond Nederland
Home » Nieuws » James Bond game: Bloodstone?

James Bond game: Bloodstone?

Een Amerikaanse website denkt de titel van de nieuwe James Bond game te hebben. Het wordt een racegame met mogelijke first person shooter elementen.

 

Bloodstone ofwel in het Nederlandse Bloedsteen; Is dit de titel van de nieuwe Bondgame van Activision welke dit jaar gaat verschijnen?

Het is in ieder geval de eerste titel die op het internet is verschenen. Dit meldt CVG op basis van een pre-order bericht op de website van HMV.

Volgens HMV wordt het een racegame met mogelijk first person shooter elementen. De game wordt geleverd op de Playstation 3, xBox 360 en de Nintendo Wii.

De Engelse soap acteur Adam Croasdell verleend zijn medewerking aan het karakter James Bond. Dit vertelde hij eind vorig jaar. Croasdell speelt in Eastenders.

Voor de game speelt hij de acties zoals lopen, schieten, zitten en veel meer in een speciaal ontworpen pak. Het pak stuurt de bewegingen in 3D naar de computer waarna deze ze in de game verwerkt.

Of Adam Croaswell de stem van James Bond gaat inspreken is niet bekend. De game verschijnt volgens geruchten in oktober 2010. Meer informatie volgt zeer waarschijnlijk op de grote gamebeurs de E3 in juni.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.