James Bond Nederland
Home » Overzicht » Boeken » Boeken » Double Or Nothing

Double Or Nothing

Auteur: Kim Sherwood
Datum Publicatie: 1 september 2022
Uitgever: HarperCollins Publishers
ISBN: nnb


Synopsis

James Bond wordt vermist, vermoedelijk gevangen genomen of zelfs gedood. Bonds leeftijdsgenoten zijn allemaal vertrokken, en een nieuwe generatie van Double O-agenten werd gerekruteerd om hen te vervangen en een wereldwijd gevaar te bevechten. Tegelijkertijd zijn M en Moneypenny op zoek naar een mol binnen MI6. Zal de waarheid op tijd ontdekt worden – of is dit het einde van de Double-O sectie?

Johanna Harwood, 003. Joseph Dryden, 004. Sid Bashir, 009. Samen vormen ze het allerbeste en het slimste wat MI6 te bieden heeft. Talentvol, vastberaden en met een licentie om te doden, zullen ze er alles aan doen om hun land te beschermen.

Technologisch miljardair Sir Bertram Paradise beweert dat hij de klimaatcrisis kan omkeren en de planeet kan redden. Maar kan hij dat echt? De nieuwe spionnen moeten de waarheid bovenhalen, want het voortbestaan van de mensheid hangt aan een zijden draadje.


Omslagen

Double Or Nothing omslag concept

2022 (HarperCollins Publishers

De titel, releasedatum en voorlopige cover werd op 31 januari 2022 bekend gemaakt via de sociale mediakanalen van ondermeer auteur Kim Sherwood.


< With A Mind To Kill

Double O (deel 2) >